Кой не иска да изглежда перфектно?

Знаете, че жените са много суетни, и всяка жена иска винаги да изглежда по-добре от останалите. Независимо дали те са й приятелки, колежки или непознати, важното е тя да е по-по-най. Не че няма и мъже, които се суетят повече от жените, но суетността и манията за превъзходство във външния вид, по принцип се преписват повече на жените. Дори в най-обикновен работен ден, всяка жена иска да изглежда различно, ефектно и да е по-красива от колежките си. Тази мания за превъзходство се засилва още повече, когато става дума за някакъв празник – бал, банкет, рожден ден, нова година и други.

Начини за постигане на желания ефект във външния вид

Има много начини, чрез които жените могат да се разкрасят и да изглеждат не просто различно, а дори зашеметяващо. Някои залагат на екстравагантно облекло, други на тежък грим, трети на прическа, а перфектната комбинация е, когато всички тези неща са стилно съчетани. За облеклото и грима е ясно – отивате в магазина, избирате дрехите които ви харесват и подхождат, след това, ако не можете сами да се справите с грима посещавате близкия салон за красота и всичко е наред. Когато става дума за косата обаче, не всички жени имат щастието да са с дълга и гъста коса, която се поддава и издържа на всякаква обработка. Ако и Вие сте от този тип жени, чиито  коси са къси, слаби или редки, не се притеснявайте – има решение на Вашия проблем.

Зашеметяваща новогодишна прическа

Ето, коледните и новогодишните празници вече чукат на вратите ни, а Вие се чудите какво да направите със слабата си и непокорна коса, за да изглеждате зашеметяващо на новогодишния купон. Сега обаче, ще разберете, че това не е болка за умиране – от доста години, с пълна сила навлизат различните методи за удължаване на косата. Защо не изберете един от тях и да решите проблема си? Ето например, тресите естествена коса са Вашият избор. И тъй като има много начини за добавянето им към Вашата коса, най-добре е да посетите фризьорския салон и да се посъветвате с коафьора си кой начин би бил най-подходящия за Вас. Освен това, Вашият стилист ще Ви помогне да изберете вида и цвета на удължението, което ще бъде добавено към Вашата коса. По принцип, може да се снабдите с треси естествена коса и по интернет или от магазин за аксесоари за коса, но моят съвет е да се консултирате с фризьора си и да се вслушате в съветите му. В противен случай, вместо да имате зашеметяваща прическа, може да станете за смях.

Удължаване на косата чрез добавяне на треси естествена коса

Както вече казах, Вашият стилист ще Ви помогне да изберете най-подходящият вид и цвят за Вашата коса. Освен това, според структурата и вида на собствената Ви коса, той ще Ви препоръча и метод, по който да бъдат захванати тресите. Също така обаче, можете да поискате подходящо разкрояване на тресата и добавяне на отделните кичури чрез клипси. Предимството на този метод е, че може да сваляте и слагате удълженията винаги когато пожелаете. С малко тренировки, ще се справяте с тази задача безпроблемно, сами в къщи.

[ps_product_list id_product=“29,33,37″ p=1 n=10 tpl=“product-list.tpl“]