Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв
Общо 0,00 лв

ПоръчкаИнформационен email

     Условия за ползване на сайта

 1. В процеса на извършване на покупката, клиентът задължително посочва точен адрес и актуален телефон, за да може да бъде осъществен контакт с него в срока за доставката.

 

     Доставка

 1. Поръчаната от клиента стока се доставя в рамките на 2 работни дни. При нужда, доставката може да бъде извършена в рамките на 1 работен ден след предварително заявено желание за това.
 2.  Доставката на закупените стоки се извършвa чрез куриер. Ако поръчката не може да бъде доставена при първоначалното посещение на куриера, повторно посещение се извършва след установен контакт с клиента.
 3. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Доставката може да се получи от лицето, направило поръчката или от друго лице на посочения адрес.
 4. Купувачът има право да откаже получаването на заявената от него стока при следните условия:

      -  При явно несъответствие на доставената със заявената стока и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката.

       -  При повредена стока.

 

     Цена и начин на плащане

 1. Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.
 2. Всички цени на продуктите са в български лева с включен ДДС и не включват цената на доставката. Търговецът си запазва правото едностранно да променя посочените цени, като промените влизат в сила от момента на тяхното обявяване на сайта, но не касаят вече направените заявки.