Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв
Общо 0,00 лв

ПоръчкаИнформационен email

За нас

Удължаването на косата е отличен начин да подобрите визията си. Защо да сте сами в това начинание?! Лукс Екстенд е специализиран онлайн магазин за продажба на екстеншъни. Имаме удоволствието да предложим на клиентите ни богата гама от естествени коси, оформени в цели треси, комплекти готови редове на клипс, кичури с кератин, опашки, бретони и перуки.

За предлаганата от нас коса

Ние, в Лукс Екстенд, сме отдадени да осигурим на нашите клиенти най-доброто качество естествена коса, достъпно в индустрията. Специализирани сме в продажбата на 100% човешка коса, без примеси, набавяна директно от източника, което ни позволява не само да се снабдим с най-високо качество коса, но също ни дава възможност  да Ви я предложим на изключително достъпни цени. Всички наши продукти са предварително проверени, преди да бъдат представени на клиенти ни.  Повечето компании не предлагат 100% естествени коси. Вместо това използват микс от животински и фибърни косми със силиконово покритие, които само наподобяват човешкия косъм. Точно по тази причина обикновените удължения се заплитат лесно и губят първоначалната си форма и вид. Предалагана от Лукс Екстенд коса не губи бляскавия си вид и с подходящите грижи можe да се използва за много дълъг период от време.

Нашата гама от продукти и предлагани услуги непрекъснато нараства. Благодарение на проявения от наши клиенти интерес, Лукс Екстенд взе решение да разшири продуктовата си листа, включвайки следните страхотни оферти:

          -  Шампоани, балсами и други козметични продукти,
           специално създадени за удължена коса;

          -  Четки и гребени, пригодени за екстеншъни;

          -  Аксесоари за удължената коса;

          -  Професионални козметични и фризьорски уреди.

 Моля, информирайте ни и за други продукти, които бихте желали да добавим!

За нашите услуги

В Лукс Екстенд, ние работим неуморно, за да сме сигурни, че нашите клиенти получават най-добрите услуги и стоки, поднесени в атмосферата на спокойно и професионално обслужване. В нарастващия ни екип разполагаме с дипломирани козметик, маникюрист и фризьор. Затова можем да предложим на клиентите ни качествени и безплатни консултации относно получаваните от тях услуги и продукти. 

 

Благодарим Ви, че посетихте www.lux-extend.com !

Екипът на Лукс Екстенд